Leuke stacaravan te koop op camping ‘t Torentje, Burgh-Haamstede

Als je Burgh-Haamstede zegt, dan denk je aan het gezellige dorp, de prachtige duinovergangen en het zweefvliegveld? Kom je vaker in de omgeving dan valt het op dat er nog veel meer te zien en te beleven valt. Je hebt echt de tijd nodig om alles te ontdekken, in één weekendje gaat dat echt niet lukken. Daarom helpen wij je om een beetje anders te denken.

Deze Sunseeker stacaravan is een goed voorbeeld, eenvoudig zonder veel poespas maar toch degelijk en op een superplek. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft genoeg ruimte om heerlijk te zitten. Fijn dat er ook nog een schuurtje staat waar je handig de fietsen en het gereedschap in op kunt bergen.

Vanaf het voorjaar lekker naar Zeeland, zo vaak als je wilt. De camping is niet het hele jaar geopend maar dat is misschien ook helemaal niet nodig. De tripjes met de fiets en de heerlijk wandeltochten zijn toch net iets leuker met mooi weer…

Maak eens een afspraak met de stacaravanmakelaar en kom zelf ervaren wat een leuke plek dit is.

Jaarhuur & info

’t Torentje Recreatiepark is geopend van 1 maart tot 1 november. De kavelhuur 2023 bedraagt € 4.190,76. Dit is inclusief het voorschot van de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra. De stacaravan verhuren of uitlenen is 28 dagen toegestaan, honden zijn niet welkom op de camping.

Camping 't Torentje

Op Caravanpark ’t Torentje is geen kavel gelijk en dat geeft sfeer. Mooie hoge, strakke hagen, en grote bomen. Wat een genot om op zo’n parkje te kunnen staan. Natuurlijk telt ook de gezelligheid van het dorp en alles wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft mee, als je besluit een of misschien wel déze stacaravan te kopen.

Alle kenmerken

Merk-type:
Sunseeker Mallorca Super
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
9.00 x 3.60 meter
Bouwjaar:
2006
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Trumakachel
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
129
Oppervlakte kavel ±:
130 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.191
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
't Torentje Recreatie
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel