Leuke stacaravan te koop op chaletpark Stern, Noordgouwe

Dit is nou een prima stacaravan op een fijn plekje in Zeeland. Heerlijk je boekje lezen in de tuin en de kids, die hebben het prima naar hun zin. Dit park heeft geen entertainment of grote speeltuinen, maar de kinderen vermaken zich wel met elkaar. Het is hier kleinschalig, dus de buren houden ook wel een oogje in het zeil. Dat is een goed gevoel.

De stacaravan heeft twee slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een keuken met alles wat je nodig hebt, een gezellig zitgedeelte en...een prima prijs.

In de tuin staat een schuurtje voor de fietsen en er is een terras. Naast de tuin is er nog een ruime plaats om te parkeren.

Jaarhuur & info

Chaletpark Stern is geopend van half maart t/m eind oktober. De kavelgrootte is 137.5 m2 en de huur bedraagt € 2.492,50. Dit is inclusief de toeristenbelasting en een gedeelte van het verbruik. Huisdieren zijn welkom en wifi is aanwezig.

Stern en omgeving

Vanaf de camping ben je eigenlijk binnen maximaal twintig minuten in de uithoeken van het eiland. Het strand is zelfs nog dichterbij. Op dit park is de hond welkom, dat vind je niet veel op campings aan de kust, een mooi voordeel dus. Op de Stern is ook een beautyfarm aanwezig, hier kun je je heerlijk laten verwennen.

Alle kenmerken

Merk-type:
Tudor
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
8.70 x 3.00 meter
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
2e pad rechts, 5e kavel rechts
Oppervlakte kavel ±:
137 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.493
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland
Park:
Park de Stern
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel