Leuke stacaravan te koop op rustige camping, Noordgouwe

Genieten in je eigen stacaravan en het liefst betaalbaar? Dan is dit je kans. Deze gezellige Sunhome staat op een mooi kavel op camping de Stern. Alsof je ergens in je strandhuisje aan het strand zit...zo is de sfeer in de stacaravan het best te omschrijven...zonnig en kleurrijk.

Met twee slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een speelse keuken en een woonkamer met extra deur naar de tuin heb je hier alles wat je nodig hebt. De tuin is eenvoudig, maar ligt goed op de zon en er staat een schuurtje. Dat is handig voor het opbergen van het tuingereedschap en het stallen van de fietsen. Schouwen-Duiveland is trouwens een prima eiland om heerlijke fietstochten te maken. Lekker door de polder of langs de Oosterschelde, het kan hier allemaal.

Wil je de stacaravan en de camping zelf komen bekijken? Neem dan snel contact op met de stacaravanmakelaar voor een afspraak. Hoe leuk is het als je hier binnenkort al je eigen stekje van kunt maken?

Chaletpark Stern

Vanaf de camping ben je eigenlijk binnen maximaal twintig minuten in alle uithoeken van het eiland. Het strand is zelfs nog dichterbij. Op dit park is de hond welkom, dat vind je niet veel op campings aan de kust, een mooi voordeel dus. Op de Stern is ook een beautyfarm aanwezig, als dat geen luxe is?

Jaarhuur & info

Chaletpark Stern is geopend van half maart t/m eind oktober.
De kavelgrootte is 150 m2 en de huur bedraagt € 2656,- Dit is inclusief de toeristenbelasting en een gedeelte van het verbruik. Huisdieren zijn welkom en wifi is aanwezig.

Alle kenmerken

Merk-type:
Sunhome
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
8.50 x 3.20 meter
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
middenveld, 2e veld linkerzijde
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.656
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Park de Stern
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel