Leuke stacaravan te koop in Ouwerkerk, Schouwen-Duiveland

Lekker centraal gelegen op de camping staat deze keurig onderhouden stacaravan.

Het is altijd weer bijzonder hoe ruimtelijk een stacaravan kan zijn. Met de logeerkamer, apart toilet en keuken aan de ene zijde en ouderslaapkamer en badkamer, aan de andere zijde, krijgt vooral het leefgedeelte alle aandacht. Deze praktisch ingedeelde stacaravan met de ruime hoekkeuken is gezellig ingericht, en alles wat je nodig hebt om hier heerlijke vakanties en weekenden door te brengen is aanwezig.

Geniet van de eerste zonnestralen in de morgen, ontbijten op het terras en vitamientjes opdoen om er weer een leuke dag van te maken. Rustig aan doen of eropuit gaan, die keuze maak je lekker zelf. Of het nu af en toe een weekend is en de vakanties, of een heel seizoen ...dat maakt geen verschil. Een stacaravan kopen in Zeeland betekent gewoon genieten van je vrije tijd!

Lijkt dit je wel wat en wil je de stacaravan graag eens zien? Maak dan een afspraak met de stacaravanmakelaar voor een vrijblijvende bezichtiging.

Jaarhuur & info

Camping 't Sluitgat is voor eigenaren het hele jaar toegankelijk, de faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. De jaarhuur 2022 bedraagt € 2.139,87, dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en honden zijn welkom op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Atlas Symphonie Super
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.90 meter
Bouwjaar:
2007
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
65
Huurindicatie kavel:
€ 2.140
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping 't Sluitgat
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel