Luxe chalet te koop aan de Zeeuwse kust, Scharendijke

Zodra je het mooie Schouwen-Duiveland op rijdt, krijg je vanzelf dat relaxte gevoel. Zou het komen door de zon, zee, strand en al het moois wat ons eiland te bieden heeft of toch door de combinatie met het chalet wat nog dit najaar geplaatst wordt op camping de Strandloper. Wij denken het laatste…. een eigen stek op dit vakantie eiland geeft je altijd dat gevoel, ieder seizoen, weer of geen weer. 

Kavel L09 is vrijgekomen voor een luxe nieuwbouw chalet van leverancier Zeeuwse Chalets.
Om deze superstek te realiseren moet er nog wel wat werk verzet worden. De indeling van dit chalet staat vast en is van alle luxe voorzien, denk hierbij aan een apart toilet, ruime badkamer en vaatwasser en combimagnetron is de keuken. De kleuren en materialen van het interieur hebben wij op elkaar afgestemd, we hebben gekozen voor een licht en neutraal kleurenpalet dat past bij iedere woonstijl. De volgende stap is het plaatsen, aansluiten en tot slot de tuinaanleg met bijpassende berging. De verkoopprijs is dan ook gebaseerd op een sleutel klaar vakantieadres. 

Val je voor de charmes van Zeeland en wil je graag de sfeer proeven? Dan is dit je kans. Aarzel niet en maak een afspraak, we laten je graag de mogelijkheden zien. De foto's zijn een voorbeeld en gebruikt ter inspiratie.

Jaarhuur & Info

Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is in overleg toegestaan. De jaarhuur bedraagt € 5.495,--. Dit is inclusief toeristenbelasting, milieukosten, CAI module, internet en een voorschot van € 100,- op de energierekening en een extra privé parkeerplaats.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Wanders Zeeloper
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.50 x 4.35
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
L09
Oppervlakte kavel ±:
220 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.495
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping De Strandloper
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel