Luxe chalet te koop aan de Zeeuwse kust, Scharendijke

Fiets maar eens door de mooie polders van de Zeeuwse eilanden en je komt overal die typisch Zeeuwse boerderijen tegen. De statige woonhuizen met grote zwart-witte schuren zijn uniek in de wereld. Deze traditionele stijl in combinatie met een modern interieur is weer helemaal van deze tijd maar vooral ook tijdloos. Op Camping de Strandloper komt op kavel L03 deze Zeeuwse Hoeve te staan. De zinken dakgoten, gepotdekselde buitenbekleding en de makelaar in de nok geven het chalet een sfeervolle uitstraling.

Het chalet is heel compleet. Een mooie keuken met veel kastruimte, een combimagnetron en een vaatwasser. De volledig betegelde badkamer heeft een extra ruime douchecabine en in de slaapkamers staan natuurlijk goede boxspring bedden. Het chalet is uitgerust met centrale verwarming, een goede reden om ook in de wintermaanden veel gebruik te maken van deze fijne stek. In de aangelegde tuin wordt een ruime bijpassende schuur geplaatst, waar je handig de fietsen en het tuingereedschap in op kunt bergen.

Een sleutelklaar geheel, daar wordt nog hard aan gewerkt. Kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken. De combinatie met het Arcabo chalet, degelijk gebouwd en uitstekend geïsoleerd, is geweldig. Hier kom je zomer en winter graag naar toe. Laat je dagelijkse beslommeringen varen en kom naar Scharendijke voor je 2e thuis, heerlijk relaxed op je eigen stekje, dicht bij het strand.

Jaarhuur & Info

Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud- en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is in overleg toegestaan. De jaarhuur bedraagt € 5.698,--. Dit is inclusief toeristenbelasting, milieukosten, CAI module, internet en een voorschot op de energierekening.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Charleston Boerderij
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2023
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Airco:
Nee
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
L03
Oppervlakte kavel ±:
204 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.865
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping De Strandloper
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel