Luxe chalet te koop vlakbij het Noordzeestrand, Brouwersdam

Zodra je het mooie Schouwen-Duiveland oprijdt, krijg je vanzelf dat relaxte gevoel. Zou het komen door de zon, zee, strand en al het moois dat ons eiland te bieden heeft, of door de combinatie met dit mooie chalet? Wij denken het laatste….een eigen stek op dit vakantie eiland geeft je altijd dat gevoel, ieder seizoen, weer of geen weer.

Het chalet heeft een lichte uitstraling en is heel smaakvol ingericht, het kan zo model staan voor de woonbladen. De mooie gashaard past perfect bij het interieur en houdt het hele chalet in de winter lekker warm. Door de openslaande deuren ben je één met de tuin en de veranda is daardoor echt een verlengstuk van de woonkamer. Fijn om te hebben bij slecht weer en nog fijner om onder te zitten tijdens een warme zomeravond.

Er zijn maar liefst drie slaapkamers met voldoende kastruimte, een fijne badkamer en de keuken met de nodige apparatuur past mooi in het geheel. Het chalet staat goed op de ruime hoekkavel, omgeven door de hoge beukenhagen. Dit geeft veel privacy, zelfs de auto staat uit het zicht. De inpandige berging is perfect voor de fietsen, tuingereedschap en misschien wel de bolderkar?

Ruimte genoeg voor heel de familie op zo’n 800 meter van het Noordzeestrand. Hier kun je komen zonder rekening te houden met boekingen of beschikbaarheid, hoe fijn is dat!

Wil je meer weten over dit chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail, en wij gaan graag met je mee!

Kavelhuur & info

Chaletpark Alles Wisselt is het gehele jaar geopend. Kavel 45 heeft een afmeting van 191 m2 en de huurprijs voor 2022 is €3.612,- De huur is inclusief de toeristenbelasting, digitale televisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektriciteit. Honden en commerciële verhuur zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Hoeve Valk
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
13.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2015
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
45
Oppervlakte kavel ±:
191 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.612
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Alles Wisselt Ellemeet
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel