Luxe chalet te koop in Zeeland met goede verhuurmogelijkheden

Op kavel 14 staat dit mooie, modern uitgevoerde chalet van leverancier Sulex.
Met het houten terras en reeds aangelegde tuin is het werkelijk een vakantieparadijsje waar het je aan niets ontbreekt, dat eenvoudig te onderhouden is en goed te verhuren.

Je komt binnen in het gedeelte waar de slaapkamers en badkamer zich bevinden. Wat direct opvalt zijn de mooie materialen en kleurcombinaties die in het hele chalet zijn doorgevoerd. 
De luxe keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron en een 4-pits gaskookplaat op glas. Er zijn twee slaapkamers, de ouderslaapkamer heeft naast ruimte voor het bed ook mooie schuifdeurkasten. De tweede slaapkamer kun je nog zelf inrichten. De badkamer gebruik je met veel plezier, heerlijk ruim en heel comfortabel. De living met het hoge plafond, grote raampartijen en schuifpui is in combinatie met het terras een echte blikvanger, binnen wordt buiten en andersom. Het chalet wordt comfortabel verwarmd met centrale verwarming. Mooi weer, slecht weer, het is altijd fijn om hier te zijn.

Commerciele verhuur door Novasol & Villa Viva

Heb je niet de tijd om ieder weekend en alle vakanties in je chalet door te brengen, Novasol heeft voor jou de oplossing. Neem deel aan het verhuurprogramma, passend bij jouw wensen. Villa Viva verzorgt in samenwerking met Novasol het hele traject, van rendement bepalen, de lodge inrichten, boekingen en schoonmaak organiseren tot en met de financiële afwikkeling. Novasol heeft een uitstekende promotie via de eigen website, internet, reisbureau partners en sociale media.

Perfect toch? Zelf volop genieten van een eigen stek in het Zeeuwse en verhuren als je er zelf niet bent. Recreatiepark Stelleplas heeft alles wat je nodig hebt. De omgeving is mooi om te wandelen of te fietsen en binnen 10 tot 30 autominuten bezoek je een leuke stad, dorp of één van de mooie Zeeuwse stranden.

Val je voor de charmes van dit unieke geheel en wil je graag de sfeer eens proeven? Dan is dit je kans. Aarzel niet en maak een afspraak.

Jaarhuur & info

Op Recreatiepark Stelleplas kun je het hele jaar terecht om te recreëren. De jaarhuur 2023 voor kavel 14 bedraagt € 3.500,--.  Dat is inclusief milieuheffing. Kosten voor internet, televisie en het verbruik van gas, water en stroom zijn exclusief. Commerciële verhuur is toegestaan en huisdieren zijn welkom.

Alle kenmerken

Merk-type:
Sulex chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
13.00 x 5.00 meter
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
14
Oppervlakte kavel ±:
256 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.500
Gasvoorziening:
Gasleiding
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Recreatiepark Stelleplas
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel