Luxe en nieuw chalet te koop vlakbij mooie natuur op Schouwen-Duiveland

Nu nog op de showroom te bewonderen en vanaf voorjaar 2020 te zien op een heerlijke plek in Burgh-Haamstede. Dit mooie stekje op camping “In de Appelwei” kan je niet alleen in het hoogseizoen bezoeken, ook in de wintermaanden is de camping geopend. De Arcabo chalets blinken uit in comfort dus je kunt hier de charme van alle seizoenen beleven. Vanuit het chalet heb je zicht op de oude fruitbomen en in stijl aangelegde tuin.
Over de indeling is nagedacht en de ruimte is goed benut. Het chalet en het bijpassend tuinhuis zijn gebouwd in een Scandinavische stijl. De combinatie van de stoere meubelen, kleuren en materialen geeft het chalet de sfeer die past in het geheel. 

Het chalet heeft twee slaapkamers met voldoende kastruimte. De ruime woonkamer is gezellig ingericht en door de grote ramen aan de voorzijde en de schuifdeuren naar de tuin heb je optimaal profijt van het daglicht. De keuken is voorzien van een grote koel vriescombinatie, magnetron, gasfornuis met afzuigkap en een afwasmachine. De mooi betegelde badkamer heeft een ruime douche, een wastafel met meubel en een toilet.
De Appelwei...waar je niks moet en lekker kan genieten van jouw eigen plekje op Schouwen-Duiveland!
De jaarhuur voor 2020 is bij de verkoopprijs inbegrepen.

Jaarhuur & info

Camping “In de Appelwei” is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt € 3.978,-, dit is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn het verbruik van water, gas en elektra. Honden zijn niet toegestaan.

Relaxen op Schouwen-Duiveland

Ja, het niets “moeten” is hier wel op zijn plek. Voor je plezier ga je lekker wandelen, langs het strand of door het bos. Wil je wat meer beweging? Nou, dan ga je bijvoorbeeld een mooie fietstocht maken. Bij de VVV in het dorp hebben ze alle fietsroutes op Schouwen-Duiveland voor je. Zo heb je én beweging én je ziet het mooiste van het eiland!
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Bløf
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
12
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.978
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
In de Appelwei
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel