Luxe maatwerk chalet te koop, Westkapelle

Met het bouwen van dit maatwerk chalet laat Kraaikamp zien dat ze echt op de wens van de klant kunnen inspelen. We kunnen zeggen, dat is zeker gelukt.

Het chalet is met veel zorg en goede smaak ingericht, warme kleuren en mooie materialen maar ook heel functioneel. Je kunt gerust zeggen dat dit chalet in een combinatie met de camping een super stek is. De mooie veranda is een verlengstuk van het chalet. Fijn om te hebben bij slecht weer en nog fijner om onder te zitten tijdens een warme zomeravond.

Bij de aanleg van de tuin is ook gekozen voor hoogwaardige materialen met een luxe uitstraling, de bijpassende berging maakt het plaatje compleet.
Dus ben je nieuwsgierig geworden naar dit fantastische chalet? En zoek je een vakantiepark aan de Zeeuwse kust waar ook de hond welkom is? Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij informeren je graag.

Vakantiepark de Boomgaard

Een veelzijdig en compleet vakantiepark, zo kun je Vakantiepark de Boomgaard wel noemen. Net buiten Westkapelle, op het eiland Walcheren, biedt het voor ieder wat wils. 
Na een fietstochtje richting de vuurtoren van Westkapelle, met een fantastisch uitzicht over de Noordzee, ga je even wat eten in de Brasserie terwijl de kinderen genieten in de indoor- of buitenspeeltuin. Met het strand en de natuur op een steenworp afstand verveel je je hier geen moment.

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar open. De grootte van de kavel is 300 m2 en de jaarhuur bedraagt €5.015,55,-. Dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet abonnement en exclusief stroom-, water- en gasverbruik. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom!
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Kraaikamp chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.50 x 4.25
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
6
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.016
Gasvoorziening:
Gasleiding
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel