Luxe recreatiewoning te koop in Herkingen

De natuurlijke omgeving is de basis voor de “Nature Villa’s” van park Zeedijk. 
Een plek waar je helemaal kunt terugtrekken en waar je een oase van rust ervaart. 

Bij de stijl van dit chalet draait alles om rust, ruimte, licht en ontspanning. Ook mogen comfort en een vorm van luxe in dit interieur niet ontbreken. 

Bij deze recreatiewoning voor 4 personen stap je binnen in een hal die overloopt in de keuken. De keuken is luxe uitgerust en heeft een ruime doorgang. 
De woonkamer krijgt door het lessenaarsdak een zeer ruimtelijk gevoel. Deze bestaat uit een zitgedeelte omringd door hoge ramen, deze zijn ideaal voor een mooi uitzicht. Het bijzondere aan de woonkamer is de doorkijk haard. Deze zorgt ervoor dat je zowel binnen als buiten op het terras kunt genieten van een sfeertje. Het andere gedeelte van de woonkamer is het eetgedeelte, waar voldoende ruimte is voor een grote tafel. 
De grote slaapkamer bestaat uit een tweepersoonsbed en een hoge kastenwand voor opbergruimte. Naast de tweede slaapkamer is er nog een aparte ruimte. Deze is bedoeld voor berging. 
Verder heeft de woning een grote badkamer en een separaat toilet. 
De buitenbekleding, afgewerkt met Waxed Wood zorgt voor een luxe uitstraling.
Een heerlijk eigen plekje of leuk voor de verhuur. 
De exacte prijs voor een woning type A op de gewenste kavel is afhankelijk van de grootte van het perceel en uw wensen. De genoemde prijs (exclusief BTW) is een gemiddelde prijs van de nog beschikbare percelen voor woning type A.

Omgeving

De Grevelingen, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, is het grootste zoutwatermeer in Europa. Het is een prachtig gebied met vele mogelijkheden voor recreatie. Er is voor iedereen wel iets te doen op het gebied van watersport, zoals sportduiken en surfen. Je kunt op het water ook bruinvissen en zeehonden spotten. Vlakbij de jachthaven heeft Herkingen een heerlijk strandje waar het voor jong en oud goed te vertoeven is op zomerse dagen. 
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Villa Type A
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Ja
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
diverse lege kavels - woning Type A
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zuid-Hollandse Eilanden
Park:
Park Zeedijk
Status:
Verkocht
Kosten koper:
k.k
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Koopkavel