Luxe stacaravan te koop aan Grevelingenmeer, Zeeland

Hier wil je zijn, wat een heerlijk plekje!

Geen standaard indeling, maar een goed doordacht plan waarbij iedere centimeter optimaal benut is. Met de badkamer, ouderslaapkamer en keuken aan de ene zijde en logeerkamer en apart toilet aan de andere zijde, krijgt vooral het leefgedeelte alle aandacht. Dit komt natuurlijk ook wel door het verhoogde plafond, dat geeft een heel ruimtelijk effect. Deze praktisch ingedeelde stacaravan is ook nog eens sfeervol ingericht en alles wat je nodig hebt om hier heerlijke vakanties en weekenden door te brengen is aanwezig.

De kavel is heerlijk beschut en ligt vlak aan de dijk die het park scheidt van het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van Europa. Langs het water kun je mooi wandelen, en op het water is het heerlijk surfen en zeilen.

Dus wat denk je? Zie je jezelf hier al helemaal zitten? Maak gewoon een afspraak en kom deze leuke stacaravan zelf bekijken.

Jaarhuur & info

Vakantiepark Grevelingenpolder is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De huurprijs van 2021 bedraagt € 3.109,64 en dat is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). De kavelgrootte is ongeveer 160m2. Commerciële verhuur en honden zijn niet toegestaan op het park.

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Nordway
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2011
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
10
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.110
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Vakantiepark Grevelingenpolder
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel