Luxe stacaravan te koop in Renesse met verhuurmogelijkheden

Deze heerlijk op de zon gelegen stacaravan staat op een van de nieuw aangelegde delen van het park. De camping ligt aan de rand van het dorp, op korte afstand van het gezellige centrum en het strand. De stacaravan wordt verwarmd door centrale verwarming waardoor je er ook goed gebruik van kunt maken in de wintermaanden. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en een ouderslaapkamer met voldoende kastruimte. Een ruime en speels ingedeelde woonkamer met open keuken, eethoek en zithoek en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er ook nog een apart toilet. Op het ruime terras staat de loungeset al klaar, fijn voor de huurders maar ook om er zelf ook van te kunnen genieten.

Verhuurmogelijkheden

Breng je vrije tijd door aan de Zeeuwse kust en kies er daarnaast voor om het chalet beschikbaar te stellen voor de standaard verhuur via Siblu, het daaraan verbonden inventarispakket is al aanwezig. Zelf verhuren en gebruik maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht is ook toegestaan, net als alleen privégebruik van het chalet.

Jaarhuur & Info

Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt in 2022 € 6.666,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken, maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. Honden zijn op dit deel van het park (nog) niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Willerby Linwood
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
JU22
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 6.666
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu De Oase
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel