Luxe stacaravan te koop in Renesse, Zeeland

Hier wil je zijn, wat een heerlijk plekje!
Geen standaard indeling, maar een goed doordacht plan waarbij iedere centimeter optimaal benut is. Met de badkamer, logeerkamer en keuken aan de ene zijde en ouderslaapkamer en apart toilet aan de andere zijde, krijgt vooral het leefgedeelte alle aandacht. Dit komt natuurlijk ook wel door het verhoogde plafond, dat geeft een heel ruimtelijk effect. Deze praktisch ingedeelde stacaravan met ruime en luxe keuken is ook nog eens sfeervol ingericht en alles wat je nodig hebt om hier heerlijke vakanties en weekenden door te brengen is aanwezig.

Dus wat denk je? Zie je jezelf hier al helemaal zitten? Maak gewoon een afspraak en kom deze leuke stacaravan zelf bekijken, de stacaravan is beschikbaar vanaf half juli. Zodra het nieuwe deel op Siblu de Oase gereed is, kan in overleg een nieuwe kavel uitgezocht worden en zal dit complete plaatje verplaatst worden. 

Verhuurmogelijkheden

Breng je vrije tijd door aan de Zeeuwse kust en kies er daarnaast voor om de stacaravan beschikbaar te stellen voor de standaard verhuur via Siblu.
Zelf verhuren en gebruik maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht is ook toegestaan, net als alleen privégebruik van het chalet. 

Jaarhuur & Info

Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt in 2022 € 6.966,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken, maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. Honden zijn op dit deel van het park nog niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Trigano Expression
Buitenbekleding:
Kunststof
Afmetingen:
10.50 x 4. 00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
A16
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 6.996
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu De Oase
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel