Luxe stacaravan voor verhuur te koop in Renesse

Deze nagenoeg nieuwe stacaravan is gelegen op een hele mooie kavel, op een van de nieuw aangelegde delen van het park. De camping ligt op 5 minuten fietsen van het strand, en je loopt zo het gezellige centrum van Renesse in waar je genoeg leuke terrasjes en boetiekjes kunt vinden.
De stacaravan heeft drie slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en een ouderslaapkamer met voldoende kastruimte. Een ruime en speels ingedeelde woonkamer met open keuken, eethoek en zithoek en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er ook nog een apart toilet. Voor de stacaravan staat het prachtig verhoogde terras met loungeset al klaar, fijn voor de huurders maar ook om er zelf ook van te kunnen genieten.

Jaarhuur & Info

Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt in 2021 € 6.519,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra en de toeristenbelasting. Bij aankoop van de stacaravan betaal je inschrijfgeld om de stacaravan zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. Naast zelf verhuren is het ook mogelijk om de stacaravan beschikbaar te stellen voor de standaard verhuur via Siblu, het daaraan verbonden inventarispakket is al aanwezig. Honden zijn op dit deel van het park niet toegestaan.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Willerby Linwood
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
U16
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 6.519
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu De Oase
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel