Luxe stenen vakantiewoning met verdieping en inclusief kavel nabij de Veluwe

Deze stenen geschakelde vakantiewoning  met 3 slaapkamers op eigen kavel op de Veluwe is gebouwd in 1973 maar gerenoveerd in 2016. Ook zijn in 2016 de platte daken vernieuwd. De woning heeft een verdieping/bergzolder – met dakkapel en de totale vloeroppervlakte van de woning (de 1e en 2e verdieping) bedraagt ongeveer 120m2.
De woning beschikt over een luxe uitgevoerde hoekkeuken. Deze keuken heeft een koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser en een inductie kookplaat met afzuigkap. De ruime living is in de zomer te vergroten door de mooie ruime overdekte veranda.
In de vakantiewoning zijn maar liefst 3 slaapkamers aanwezig, en biedt hierdoor slaapplaatsen voor 6 personen. Verder is er nog een badkamer én een separaat toilet.
TV-zenders worden ontvangen via een kabel en ook is er internet aanwezig. Ook is er een wasmachineaansluiting. De oplevering van deze vakantiewoning inclusief de huidige inventaris is mogelijk in overleg. Gas/water en licht word niet via het park afgenomen.
De tuin van deze woning is privé, onderhoudsvrij en volledig afgesloten. Men geniet hier dus van veel privacy. De tuin biedt veel ruimte – met plaats voor verschillende tuinsetjes - en ziet er prachtig uit. Tevens zijn er 3 parkeerplaatsen aanwezig.
Wilt u gaan verhuren, dan zijn er zeker goede verhuur mogelijkheden.

Jaarhuur en info

De vakantiewoning ligt op park Berkenrhode in Wekerom op de Veluwe. Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. De jaarlijkse parklasten bedragen EUR 1.138,=. Deze vakantiewoning valt niet onder het parkreglement van park Berkenrhode en de nuts voorzieningen kunt u dus ook zelf afsluiten.
Heeft deze mooie vakantiewoning uw interesse gewekt? Voor vragen of voor het inplannen van een bezichtiging kunt u gerust contact met ons opnemen!

Alle kenmerken

Merk-type:
Stenen vakantiewoning
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
120 m2
Bouwjaar:
1973
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Ja
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
12
Oppervlakte kavel ±:
585 m²
Huurindicatie kavel:
€ 1.138
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Oost en Midden Nederland
Park:
Park Berkenrhode
Status:
Verkocht
Kosten koper:
k.k
Object type:
Vakantiewoning
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Koopkavel