Luxe Top chalet te koop vlakbij de Zeeuwse kust, Scharendijke

De hoogwaardige materialen en specifieke bouwstijl van chaletbouwer Top vallen meteen op. Brede overstekken, zinken regenpijpen, een mooie raampartij en binnen de luxe afwerking. Op de ruime hoekkavel P13 komt het chalet dan goed tot zijn recht. 
De slaapkamer heeft veel kastruimte en toegang tot de bergzolder. De badkamer heeft een ruime douchecabine, een badkamermeubel met wastafel en toilet.
Het chalet voelt als je eigen, luxe hotelkamer in Zeeland, met ruimte voor een slaapbank in de woonkamer voor de logees. Want de woonkamer is groot, niet alleen door de afmeting, maar ook door de grote raampartijen. 
Het chalet wordt compleet opgeleverd met tuinaanleg en bijpassend tuinhuis.

Val je voor de charmes van dit unieke geheel en wil je graag de sfeer eens proeven? Dan is dit je kans. Aarzel niet en maak een afspraak.

Jaarhuur & Info

Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). 
De jaarhuur bedraagt € 4.400,- en dit is inclusief digitale tv, milieukosten, internet en toeristenbelasting. De kavelgrootte is 230 m2. Een hond is toegestaan.

Het Noordzeestrand

Camping de Strandloper ligt aan de voet van de Brouwersdam. Deze bekende dam is de scheiding tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee.
De stranden aan de Noordzee zijn breed, schoon en zijn opgedeeld in verschillende typen. Er zijn familiestranden, natuurstranden, (water)sportstranden en zones voor extreme sporten. Uiteraard kun je het hele jaar genieten van de Schouwse stranden, want ook in de herfst en de winter kun je heerlijke wandelingen (met de hond) maken. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Top Ontario
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.25 x 4.20 meter
Bouwjaar:
2004
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
P13
Oppervlakte kavel ±:
230 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.400
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping De Strandloper
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
1
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel