Mooi chalet te koop aan Oosterschelde, Schouwen-Duiveland

Dit ruime chalet staat te koop op een fijn plekje op camping ‘t Sluitgat, nabij het leuke ringdorp Ouwerkerk. Er zijn maar liefst 3 slaapkamers in het chalet, de ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed bed, de tweede kamer heeft twee eenpersoonsbedden en in de derde slaapkamer staan de bedden in een kajuit opstelling met voldoende bergruimte. Naast de badkamer heeft het chalet ook een apart toilet. 
De keuken heeft een leuke indeling met aansluitend de eettafel en servies vitrinekast. De zithoek is ruim, genoeg plaats voor de hele familie als het een keer een mindere dag weer is. Lekker tv kijken, een boek lezen of misschien een potje kaarten? Het chalet wordt comfortabel verwarmd door een Truma kachel.

De tuin is heel onderhoudsvriendelijk met de bestratingen en er is naast de ruime schuur nog genoeg ruimte over om een zithoek te maken. Geniet van de eerste zonnestralen in de morgen, ontbijten op het terras en vitamientjes opdoen om er weer een leuke dag van te maken. Rustig aan doen of er juist opuit gaan, die keuze maak je lekker zelf. Of het nu af en toe een weekend is en de vakanties of een heel seizoen maakt geen verschil. Een chalet hebben in Zeeland betekent gewoon genieten van je vrije tijd!

Maak eens een afspraak met de stacaravanmakelaar en kom het chalet op dit prachtig gelegen park snel bekijken!

Jaarhuur & info

Camping 't Sluitgat is voor eigenaren het hele jaar toegankelijk, de faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. De jaarhuur bedraagt € 2.139,87, dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en honden zijn welkom op de camping.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Muller
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2004
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Trumakachel
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
87
Oppervlakte kavel ±:
130 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.140
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping 't Sluitgat
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel