Mooi chalet te koop in Burgh-Haamstede

Loop het park maar op en je zult zien dat het Top chalet op kavel 35 echt opvalt. Robuust door de hoogte, brede overstekken en fraaie erker. Goed om te zien dat een chalet tijdloos kan zijn. Door de degelijke materialen, het goede onderhoud en passende huisregels heeft het chalet een lange levensduur. 

Dat de indeling zo goed past bij de kavel komt doordat het chalet op maat gebouwd is. Er is gekozen voor een spiegelbeeld indeling en door de erker heb je een mooi overzicht over de camping en de tuin.
Het chalet heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een luxe keuken, badkamer met dubbele wasbak, een aparte toilet, ruime bergzolder, centrale verwarming, een heerlijke tuin met bijpassend tuinhuis en staat op een geweldige locatie…..
Zeg nou zelf, dat is toch helemaal...TOP?
Met een parkeervak voor de deur en een tuin die weinig onderhoud nodig heeft, blijft er veel tijd over om leuke dingen te ondernemen. Met de bus, fiets of te voet? Lekker genieten, de omgeving is prachtig.

Jaarhuur & info

Caravanpark ’t Torentje is geopend van eind maart tot eind oktober. De kavelhuur 2021 voor het chalet bedraagt € 3.974,--. Dit is inclusief het voorschot van de toeristenbelasting, kabeltelevisie en wifi. Honden en commerciële verhuur zijn niet toegestaan op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
TOP chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.60 x 4.20 meter
Bouwjaar:
2001
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Ja
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
35
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.974
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Caravanpark 't Torentje
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel