Mooi chalet te koop dichtbij Noordzeestrand, Burgh-Haamstede

Op korte afstand van de zee, het strand en het grootste natuurgebied van Zeeland: De Domeinen. Hier wil je zijn als je komt voor een relaxte sfeer en gezelligheid. 

Op kavel U27 op camping Ginsterveld staat dit mooie Top chalet. Voorzien van twee slaapkamers, een badkamer en een prima keuken is dit een heerlijk chalet om je vrije tijd door te brengen en lekker tot rust te komen.

Wil je dit chalet graag eens bezichtigen? Maak dan snel een afspraak met de stacaravanmakelaar en we zien elkaar op camping Ginsterveld!

Jaarhuur & info

Dit deel van camping Ginsterveld is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De jaarlijkse huur van dit kavel bedraagt € 3.988,12, dit is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektra, water en gas. Huisdieren zijn toegestaan op de camping, behalve honden.

Camping Ginsterveld

De camping is echt een gezellige familiecamping. De combinatie van vaste stacaravans en chalets met de toercaravans en tenten is mooi in evenwicht.
Wat vooral opvalt is dat het park zo veel groen heeft, je zou net zo goed in de Brabantse bossen kunnen staan. Het verschil is natuurlijk het strand, wat op kleine afstand ligt en waar de meeste “Zeelandgangers” voor komen.
In het hoogseizoen wordt hier van alles georganiseerd en ook de kinderen zullen zich prima vermaken in de verschillende speeltuintjes op de camping of in het binnenzwembad. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Top Totaal Ontario
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.30 x 4.60 meter
Bouwjaar:
2011
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Ja
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
U27
Huurindicatie kavel:
€ 3.989
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Ginsterveld
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel