Mooi chalet te koop met aantrekkelijke verhuurmogelijkheid, Renesse

Op diverse kavels op Siblu Village de Oase in Renesse staat dit type chalet te koop. Het park biedt de nieuwe eigenaar een gunstige mogelijkheid om een aanzienlijke besparing op de jaarhuur te realiseren. Wanneer je zelf geen gebruik maakt van het chalet kan Siblu de verhuur verzorgen in de periode april tot en met oktober. Zij regelen de sleutelservice, het technisch onderhoud en de schoonmaak. Op deze manier wordt het mogelijk om een behoorlijk gedeelte van de jaarhuur terug te verdienen en je toch nog ruimte genoeg overhoudt om ook zelf heerlijk te genieten.

Het chalet is prima uitgerust voor vier personen met twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een gezellige woonkamer. Verder is het chalet voorzien van zonnepanelen en staat het op een ruim kavel met een bijpassende schuur.
Je stapt in een duurzaam chalet, op het dak liggen panelen die de Zeeuwse zon om zetten in warm water. Dat is energie-neutraal douchen!

Verhuren in Renesse is hot! De camping regelt alles voor een goede verhuur in de zomermaanden. De overige maanden geniet je zelf van je chalet en van de voordelen van het goede rendement.
Wil je wel eens wat meer weten? We leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Jaarhuur & info

De kosten voor de jaarhuur zijn afhankelijk van het feit of je wil onderverhuren. Indien je 8 weken in april tot en met oktober zou willen onderverhuren sta je bijna gratis op de camping. Dat kan heel aantrekkelijk zijn. In een persoonlijk gesprek met de camping kan toegelicht worden welke voordelen je aan dit programma zult hebben. Ook is het mogelijk om zelf te verhuren! De kavelgrootte is 225 m2. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra.
Park de Oase is het gehele jaar geopend.
Internet is door middel van een router die je eenmalig dient aan te schaffen, inclusief een abonnement.

Siblu Village de Oase

Het park ligt niet ver van het Noordzeestrand. Het dorp Renesse begint aan de overkant van de straat, centraler kun je niet zitten. Lekker genieten op gezellige terrasjes of struinen in leuke winkeltjes. Het hele jaar door worden hier allerlei evenementen georganiseerd. Vanaf het park kun je heerlijke fietstochten maken en tegenover de Oase vertrekt de strandbus die je naar alle Noordzee-strandovergangen brengt. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Oase Hofje 4 personen
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.80 x 3.80 meter
Bouwjaar:
2011
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
diverse kavels
Oppervlakte kavel ±:
225 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping de Oase
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel