Mooi chalet te koop in Oostkapelle, Walcheren

Altijd al gedroomd van een eigen chalet in Zeeland? Dit is je kans!

Op Siblu in de Bongerd staat dit leuke chalet van IRM op een ruime kavel met een prachtig terras om de hele dag van de zon te kunnen genieten. In het chalet zijn 3 slaapkamers, een grote woonkamer met L-vormige bank en een lichte eethoek. De U-keuken is uitgerust met oven en vaatwasser en er is voldoende opbergruimte. De badkamer en het toilet zijn in twee aparte ruimtes, alle ruimtes zijn voorzien van elektrische verwarming en LED-verlichting.

Jaarhuur & Info

De jaarhuur bedraagt in 2023 €8.972,-. Dit is inclusief de veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra, internet, televisie en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken, maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. 

Camping in de Bongerd

Camping In de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren, goed te onderhouden en de gasten te vermaken. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren en gebruik te maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht, of via het standaard verhuurprogramma van de camping. Hoe fijn is het om te ervaren dat je chalet in goede handen is als je er zelf geen gebruik van maakt. Siblu in de Bongerd is het hele jaar geopend en honden zijn welkom op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Amorosa
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Airco:
Nee
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
M25
Oppervlakte kavel ±:
175 m²
Huurindicatie kavel:
€ 8.972
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel