Mooi chalet te koop op landelijk park, Schouwen-Duiveland

Stel je voor dat je dit chalet zou kopen...

Hooguit vijftien minuten rijden met de auto (voor de geoefende fietsers een kwartiertje langer) en dan sta je op het strand, blijf je kijken naar de zeiljachten die langsvaren op het Grevelingenmeer, ga je shoppen in het leuke stadje Zierikzee, laat je de hond lekker rennen in de bossen van Schuddebeurs en...en...en...er valt zoveel te doen en te beleven op korte afstand van het Ultimate chalet op kavel 150, dat je niet moet vergeten om te genieten van het fijne chalet en alles wat erbij hoort. 

Het chalet is ruim en fijn ingedeeld, voorzien van vele extra’s als centrale verwarming, een luxe keuken, kastruimte in de slaapkamers en helemaal afgewerkt met mooie kleuren en materialen. De kleuren van de vloer en gordijnen zijn neutraal, daardoor passen de meubelen er mooi bij.

De tuin is afgezet, fijn voor de hond of kleine kinderen. De kavel heeft een flinke oppervlakte. Zelfs met de schuur en terrasoverkapping aan het chalet is er genoeg plaats voor de auto. Gelukkig hoeft het niet bij dagdromen te blijven, maak een afspraak en we laten je deze fijne plek graag zien.

Jaarhuur & info

Park Zeelanderij is het hele jaar geopend. De kavelhuur is € 3.285,81, dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektra, water en gas. Het chalet staat op een ruim kavel van 240 m2, honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is beperkt toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Ultimate chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2014
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
150
Oppervlakte kavel ±:
240 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.286
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Zeelanderij
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel