Mooi chalet te koop op Walcheren, Oostkapelle

Altijd al gedroomd van een eigen chalet in Zeeland?
Dit is je kans!
Op Siblu in de Bongerd staat dit mooie chalet van IRM op een ruime kavel met een prachtig terras om de hele dag van de zon te kunnen genieten. In het chalet zijn twee slaapkamers, een grote woonkamer met L-vormige bank en een lichte en ruime eethoek. De U-keuken is uitgerust met oven en vaatwasser en er is veel opbergruimte. De badkamer en het toilet zijn in twee aparte ruimtes, alle ruimtes zijn voorzien van elektrische verwarming en LED-verlichting. 
Camping in de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren en te onderhouden. Honden zijn toegestaan op het park.

Jaarhuur & Info

De jaarhuur bedraagt in 2021 € 8.375,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of via het standaard verhuurprogramma van de camping. Siblu in de Bongerd is het hele jaar geopend, honden zijn welkom op het park.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Aventura
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
M52
Oppervlakte kavel ±:
175 m²
Huurindicatie kavel:
€ 8.375
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel