Mooi chalet te koop in Zeeland

Kom genieten van de rust en ruimte op chaletpark Wilgenoord. Vanaf het park loop je zo het naastgelegen natuurgebied in om van een wandeling te genieten, met de fiets kun je alle kanten op, langs de Oosterschelde, naar de Noordzee en natuurlijk ook de vele pittoreske dorpjes.

Ben je op zoek naar een ruime kavel en een fijn chalet dan zou dit wel eens een goede keuze kunnen zijn. Door de natuurlijke materialen en manier van aanleggen krijg je het 'Zeeuwse vakantiegevoel' zodra je de tuin binnenstapt. Er zijn verschillende zitjes gecreëerd en onder de overkapping van het luxe tuinhuis is het goed toeven tijdens een hittegolf of zomerse bui!

Het chalet is lekker ruim en heeft twee slaapkamers, naast de badkamer is er nog een apart toilet en de keuken heeft alles wat je nodig hebt. In de woonkamer is het genieten. Vanaf de stoere bank, die je ook kunt gebruiken als slaapbank, kijk je door de vele raampartijen weer in de gezellige tuin. Het chalet is ook voorzien van een airco en screens, kortom een heel compleet plaatje met veel sfeer.

Als dit het chalet van je dromen is, laat het ons dan weten. We laten je graag deze mooie stek zien en de sfeer proeven op het mooie Noord-Beveland.

Jaarhuur en info

De jaarhuur bedraagt €3.494,--.  Dit is inclusief toeristenbelasting en wifi. De kavelgrootte is 310 m2. Bijkomend zijn de kosten voor verbruik van gas, water, elektra, televisie en afval- en rioolheffing. Chaletpark Wilgenoord is het hele jaar geopend, commerciële verhuur en huisdieren zijn niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Delta Springhouse
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.30 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2017
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
8
Oppervlakte kavel ±:
310 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.494
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Chaletpark Wilgenoord
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel