Mooi chalet te koop in Zeeland op eigen grond

Goed om te zien dat een chalet tijdloos kan zijn. Deze Likon Kolibri staat op chaletpark Den Inkel, door de degelijke materialen heeft het chalet een lange levensduur.

Bij binnenkomst is de badkamer aan de rechterkant, met een douche, wastafel en het toilet. Naast de ouderslaapkamer is er nog een tweede slaapkamer. De keuken is eenvoudig maar voldoet prima. Het chalet wordt comfortabel gekoeld en verwarmd door een airco. Lekker compleet en klaar voor gebruik, dat is een goede omschrijving voor misschien wel je favoriete bestemming voor de komende jaren.
 
Als een chalet met eigen grond hebben in Zeeland altijd al je wens is, maak dan een afspraak voor een bezichtiging en verdere informatie met de stacaravanmakelaar. 

Jaarhuur en info

Park Den Inkel is het gehele jaar geopend om te recreëren en honden zijn welkom. Bijkomende kosten bij aankoop van de kavel en opstallen zijn overdrachtsbelasting en notaris- en gemeentelijke kosten. De jaarlijkse kosten bestaan uit de parkbijdrage, verbruik energie, gemeentelijke kosten en een abonnement voor internet en kabeltelevisie.

Alle kenmerken

Merk-type:
Likon Kolibri
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2000
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
196
Oppervlakte kavel ±:
266 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Den Inkel
Kosten koper:
k.k
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Koopkavel