Mooi nieuw chalet te koop, de Boomgaard Westkapelle

Dit mooie Arcabo chalet staat nu nog op de showroom maar is klaar om geplaatst te worden op een kavel naar keuze op het nieuwe gedeelte van vakantiepark de Boomgaard. 
In het chalet een stoere keuken met veel kastruimte, een koelkast, afzuigkap en gasfornuis. In de slaapkamers staan goede bedden en vanuit de woonkamer kun je via de schuifpui naar de tuin.
De prijs die wij vermelden is inclusief het transport naar de camping en het plaatsen van het chalet op de kavel. De kosten voor een schuur en de tuinaanleg zijn niet inbegrepen, de meubels in de living zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar wel optioneel. 
Dus ben je nieuwsgierig geworden naar dit fantastische chalet? En zoek je een vakantiepark aan de Zeeuwse kust waar ook de hond welkom is? Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Vakantiepark de Boomgaard

Een veelzijdig en compleet vakantiepark, zo kun je Vakantiepark de Boomgaard wel noemen. Net buiten Westkapelle, op het eiland Walcheren, biedt het voor ieder wat wils. 
Na een fietstochtje richting de vuurtoren van Westkapelle, met een fantastisch uitzicht over de Noordzee, ga je even wat eten in de Brasserie terwijl de kinderen genieten in de indoor- of buitenspeeltuin. Met het strand en de natuur op een steenworp afstand zul je je hier geen moment vervelen.

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar open. De grootte van de kavel is 200 m2 en de jaarhuur 2019 bedraagt € 4.355,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn de voorschotten, vastrecht, het verbruik van gas, water en elektra en het internetabonnement.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Kust XL
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
kavel naar wens
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.353
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel