Mooi nieuw chalet te koop in Stellendam, Zuid-Holland

Kavel 25 en 32 zijn onderdeel van een nieuw project op landschapscamping de Vlugtheuvel, in totaal zullen 8 kavels een nieuwe invulling krijgen in een prachtige stijl.
Op de ruime kavel is genoeg plaats voor een hoogwaardig Arcabo chalet en tuinhuis in dezelfde stijl. Wat kenmerkende details aan het chalet staan vast maar het interieur en indeling is nog naar eigen smaak en wens in te vullen, mogelijkheden en opties genoeg! Een voorbeeld van deze mogelijkheden zie je op de foto’s. Dit is maar een voorbeeld, voor jullie maken we weer een ander uniek chalet.
Na het maken van de definitieve tekening en uitkiezen van het interieur wordt het chalet gebouwd in de Arcabo fabriek. Het chalet komt dan met speciaal-transport naar Stellendam, waar het met veel mankracht en een grote hijskraan geplaatst wordt. 

Dus ben je op zoek naar een heerlijk stekje op een mooie en rustige familiecamping? Dan is dit misschien wel jouw tweede 'thuis' in Zuid-Holland. Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar, dan spreken we af op de Vlugtheuvel en leggen graag uit hoe het chalet geplaatst kan worden en laten op de showroom van Zeeuwse Chalets de verschillende mogelijkheden voor het chalet zien.
De verkoopprijs is inclusief het half verdiept plaatsen, stellen, aansluiten en gaskeuring. De tuinaanleg en het tuinhuis is niet meegenomen in bovenstaande verkoopprijs. Dit is apart aan te schaffen. Ook voor de tuinaanleg hebben wij de de juiste contacten, samenwerken is toch het mooiste wat er is.

Jaarhuur & info

Landschapscamping de Vlugtheuvel is een goed verzorgde, gastvrije familiecamping waar rust en ruimte centraal staat. De camping is geopend van 15 maart tot 1 november. De gereserveerde kavels voor model ‘Korenaer’ hebben een gemiddelde afmeting van 220 m2 en de huur bedraagt € 2.450,00. Dit is exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, water en elektriciteit. Huisdieren zijn toegestaan op de camping, commerciële verhuur niet.

Omgeving

Zeehonden houden ervan om lekker te slapen of te zonnen op een zandbank, aan de kust kom je ze dus regelmatig tegen. Bij A Seal in Stellendam worden zieke zeehonden opgevangen en verzorgd tot ze weer helemaal gezond zijn en in het wild kunnen overleven. 
Regelmatig worden de zeehonden op het strand bij Ouddorp vrijgelaten, een hele happening om te zien.

Zeg nou zelf.. eerst ga je op ziekenbezoek bij een ondervoede zeehondenbaby en later hobbelen ze als vette zeehond naar de zee...geweldig toch!

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Korenaar
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
26 en 32
Oppervlakte kavel ±:
220 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.450
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Landschapscamping de Vlugtheuvel
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel