Mooi plekje vrij aan de haven van Delta Marina, Zeeland

Naast een chalet op maat is kavel 60 ook zeer geschikt voor een chalet van het Franse merk IRM. Type Capucine en Violette hebben een middenkamer indeling met keuze uit 2 of 3 slaapkamers, dit Franse merk heeft een frisse uitstraling en de indeling is goed doordacht. Wel vaste meubelen maar de uitstraling en luxe van een Nederlands chalet.

We hebben gekozen om veel opties toe te voegen aan dit chalet, denk hierbij aan extra isolatie. Helemaal van deze tijd is de elektrische verwarming. Convectoren in iedere ruimte, en een handdoekradiator in de badkamer maken het een heel jaar door aangenaam vertoeven in het chalet. 

Het plekje zelf biedt veel privacy maar als je een paar meter loopt zie je zo de bootjes de haven uit varen. Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar, dan spreken we af op Delta Marina, leggen graag uit hoe het chalet geplaatst kan worden en informeren je over de mogelijkheden.

Jaarhuur & info

Camping Delta Marina is het hele jaar geopend. De kavelhuur voor het chalet bedraagt € 3.926,-. Dit is inclusief toeristenbelasting, parkeergeld en milieuheffing. De grootte van de kavel is 165 m2 en honden zijn welkom op de camping.

Delta Marina 

Camping Delta Marina is prachtig gelegen aan het Veerse Meer, op loopafstand van het dorpje Kortgene. Vanaf hier ontdek je iedere dag weer een nieuw stukje Zeeland. Bezoek Zierikzee, Veere en Middelburg en zie de rijke historie van onze mooie provincie. Wandel over de kilometerslange stranden of pak de fiets en geniet van het uitgestrekte polderlandschap.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.80
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
60
Oppervlakte kavel ±:
165 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.926
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Jachthaven camping Delta Marina
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel