Mooi plekje vrij dichtbij Oosterschelde, Zeeland

Kavel 165 is zeer geschikt voor een luxe stacaravan van het Franse merk IRM. Type Capucine en Violette hebben een middenkamer indeling met keuze uit 2 of 3 slaapkamers, dit Franse merk heeft een frisse uitstraling en de indeling is goed doordacht. Wel vaste meubelen maar de uitstraling en luxe van een Nederlands chalet.

Er zijn veel opties toegevoegd aan de stacaravan, denk hierbij aan extra isolatie, een vaatwasser en helemaal van deze tijd; de elektrische verwarming. Convectoren in iedere ruimte, en een handdoekradiator in de badkamer maken het er aangenaam vertoeven. 
In de nog aan te leggen tuin is plaats voor een ruime schuur, waar je handig de fietsen en het tuingereedschap in op kunt bergen.

Jaarhuur & Info

De jaarhuur bedraagt €2.285,90,- dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Huisdieren, mits aangelijnd, zijn welkom op de camping. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan.

Maak eens afspraak met de stacaravanmakelaar, dan leggen graag uit hoe het chalet of de stacaravan geplaatst kan worden en laten op de showroom van Zeeuwse Chalets de verschillende mogelijkheden zien.

https://stacaravanmakelaar.nl/nl/objects/nieuw-arcabo-chalet-te-koop-ze…

Omgeving

Camping ‘t Sluitgat is prachtig gelegen, op loopafstand van het dorp, het natuurgebied en de Oosterschelde. Vanaf hier ontdek je iedere dag weer een nieuw stukje Zeeland. Bezoek Zierikzee, Veere en Middelburg en zie de rijke historie van onze mooie provincie. Wandel over de kilometerslange stranden of pak de fiets en geniet van het uitgestrekte polderlandschap.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Cappucine/ Violette
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 4.00
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
165
Oppervlakte kavel ±:
144 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.286
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping 't Sluitgat
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel