Mooi plekje vrij voor op camping in Brouwershaven, Zeeland

Kavel 7 is vrijgekomen voor een nieuwbouw chalet van het merk Arcabo.
Bij deze chaletbouwer kun je je eigen sfeer creëren, de indeling die past bij jouw wensen. Door samenwerking met de specialisten op het gebied van plaatsing en tuininrichting is het mogelijk om een heel jaar rond te gaan genieten van dit unieke stukje Zeeland. 

Mix & Match je chalet
We hebben diverse foto’s van eerder geplaatste Arcabo chalets van 11.00 x 4.00 meter als voorbeeld genomen. Dus model, buitenbekleding, interieur en indeling is nog naar eigen smaak en wens in te vullen.
1, 2 of 3 slaapkamers of misschien een apart toilet. Gashaard of centrale verwarming, wel of geen vaatwasser of een grotere douchecabine. Het zijn keuzes die bij je passen, echt maatwerk dus. 
Dus ben je op zoek naar een heerlijk stekje op een mooie rustige familiecamping? Dan is dit misschien wel jouw tweede 'thuis' in Zeeland.
Maak maar snel een afspraak met de stacaravanmakelaar. Wij laten je graag de kavel en de verschillende mogelijkheden voor het chalet zien.

Jaarhuur & info

Camping de Grevelingenpolder is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De huurprijs van 2020 bedraagt € 3.100,- en dat is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). De kavelgrootte is 200m2. Honden zijn niet toegestaan op het park.

Brouwershaven

Dit gezellige stadje heeft een haventje midden in, en een ruime haven aan de buitenkant van de stad. De camping ligt net buiten Brouwershaven, maar via de dijk wandel je in een paar minuten naar het centrum. Hier kun je heerlijk eten in een van de restaurantjes aan het water. Zeker in de zomer wordt hier van alles georganiseerd waaronder de bekende Brouwse Dag, een begrip in de omgeving. 
Op de camping ruik je de zilte zeelucht, dat kan ook bijna niet anders, want het ligt echt direct aan het Grevelingenmeer, slechts gescheiden door een dijk en een paar autominuten van het Noordzeestrand. Vanaf de camping kun je heerlijke fietstochten maken door het mooie polderlandschap van Schouwen-Duiveland.

Grevelingenpolder en Green Key, genieten van de natuur met oog voor de toekomst

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kun je zien dat er alles aan gedaan wordt om de druk op natuur en milieu te minimaliseren. “Grevelingenpolder” gaat daarmee net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Kijk hier voor meer informatie.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Orlando
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
7
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.100
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Grevelingenpolder
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel