Mooie stacaravan te koop op camping aan het Grevelingenmeer

Wat is dit een heerlijke stek voor de hele familie, het straalt gezelligheid uit en is van alle gemakken voorzien. Een stacaravan met vele extra’s, die ook extra geïsoleerd is voor de koudere maanden De schuur compleet met wasmachine, droger en zelfs een extra toilet. Het terras waar je de hele dag kunt genieten van de zon of lekker onder de parasol.
De tuin is niet heel groot maar aan de overkant van het straatje is een speeltuintje voor de allerkleinsten. Bij de entree van de camping kunnen de kinderen zich uitleven op de grote speelplaats. Op het grasveld zijn twee voetbaldoelen, twee basketbalringen, een volleybalveld en trampolines. 
Schuin tegenover de speelplaats is de tennisvereniging van Brouwershaven, waar je een baan kunt huren. Ook ligt de camping aan de fiets- en wandelroute. Een rondje Schouwen...je bent even onderweg. Na al die sportiviteiten is het toch heerlijk thuiskomen, op de camping, kavel 34!

Jaarhuur & info

Camping de Grevelingenpolder is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De kavelhuur bedraagt € 2.959,60, dat is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). De kavel is ongeveer 150 m2 groot en honden zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.40 x 3.80 meter
Bouwjaar:
2005
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Trumakachel
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
34
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.960
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Grevelingenpolder
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel