Mooie stacaravan te koop op camping ‘t Sluitgat aan de Oosterschelde

Deze Engelse stacaravan staat te koop op kavel 102, een lekker plekje waar je graag naar toe gaat. Camping ‘t Sluitgat in Ouwerkerk is omgeven door het schitterende bosrijke krekengebied en op loopafstand van de Oosterschelde. De hond mag ook mee dus wandelroutes genoeg. Vanuit Ouwerkerk ben je met de auto binnen 20 minuten aan de andere kant van het eiland, om de drukte op te zoeken van de badplaatsen. Om je vervolgens aan het einde van de dag weer terug te trekken in alle rust die Ouwerkerk en camping ‘t Sluitgat te bieden hebben.

De stacaravan heeft twee slaapkamers. De ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een logeerkamer met twee eenpersoonsbedden. De woonkamer met hoekkeuken is heerlijk licht door de vele ramen en de extra tuindeur. Verder een badkamer met de douche en een wastafel en toilet. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, lekker compleet en klaar voor gebruik. Zou dit misschien wel je favoriete bestemming voor de komende jaren kunnen zijn?

Maak gerust een afspraak, we laten je het graag zien.

Jaarhuur & Info

Camping 't Sluitgat is voor eigenaren het hele jaar toegankelijk, de faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. De jaarhuur bedraagt € 2.139,87, dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en honden zijn welkom op de camping

Alle kenmerken

Merk-type:
Willerby Salisbury
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2006
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Trumakachel
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
102
Huurindicatie kavel:
€ 2.140
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping 't Sluitgat
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel