Mooie stacaravan te koop op camping ‘t Sluitgat, Ouwerkerk

Aan de rand van de camping staat deze goed verzorgde stacaravan. Er zijn twee slaapkamers, de ouderslaapkamer is ruim met een tweepersoonsbed en veel opbergruimte, ook vind je hier een extra badkamertje met een wastafel en toilet. In de andere slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. In de grote badkamer vind je de douche, een wastafel en nog een toilet. Vanuit het gangetje kom je in het woongedeelte met aan beide zijden de keuken met nog een klein hoekje, wat een speels effect geeft en gelijk een mooie afscheiding is van de woonkamer. Deze is sfeervol ingericht en heeft nog een deur naar de tuin.

De tuin is zonnig en je zit er lekker beschut. Verder staat er een schuur voor het opbergen van de grote spullen. Een heerlijke plek om je weekenden en vakanties door te brengen. 

De gasvoorziening in de stacaravan is nu nog door middel van gasflessen, maar vanaf 2020 wordt de stacaravan aangesloten op het gasnet van de camping. De kosten hiervoor bedragen € 500,-.
Kom je zelf eens ervaren wat een fijn plekje dit is? Maak snel een afspraak met de stacaravanmakelaar, wij laten je deze leuke stacaravan graag zien!

Jaarhuur & info

De jaarhuur bedraagt € 2.202,31. Dit is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Het verbruik wordt achteraf verrekend. De grootte van de kavel is 150 m2. Camping ‘t Sluitgat is geopend van 1 april tot 1 november en ook de hond is welkom.

Krekengebied Ouwerkerk

Krekengebied Ouwerkerk is een schitterend natuurgebied. Het is ontstaan door het in- en uitstromend zeewater na de dijkdoorbraak in 1953. 
Het uitgebreide krekenstelsel heeft een rijke vegetatie met veel bijzondere planten en trekt daardoor veel dieren aan. Langs de westkreek en naast de oostkreek werd een bos geplant waar nu tientallen vogels broeden. Waar vogels zijn komen ook roofvogels. Grote kans dat als je omhoog kijkt een buizerd of een kiekendief ziet hangen. Verrekijker meenemen dus!
Met een vergunning is het mogelijk om op forel en paling te vissen en je kunt er in een kano varen. Door dit prachtige gebied loopt een acht kilometer lang wandelpad en op sommige stukken mag de hond loslopen. Verder is er nog een fietspad en een ruiterpad, dus voor ieder wat wils!

Alle kenmerken

Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
11.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2005
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
144
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.203
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping 't Sluitgat
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel