Mooie stacaravan te koop op minicamping in Zeeland

Wakker worden, door het raam kijken en uitzicht hebben op de fruitbomen…hoe bijzonder is dat? Minicamping de Welle heeft maar enkele stacaravanplaatsen en deze keurig onderhouden Nordstar Country staat als tweede in het rijtje van drie, heerlijk in het groen.

De stacaravan heeft twee slaapkamers, een badkamer met wastafel, douche en toilet, een gezellig woongedeelte en een prima keuken. Het geheel ziet er zeer verzorgd uit.

Maak snel een afspraak met de stacaravanmakelaar en dan geniet je misschien deze zomer al van je eigen stekje in Zeeland!

Jaarhuur & info:

Minicamping De Welle is geopend van 1 april tot 1 november. De huur bedraagt € 1.835,-, dat is inclusief het verbruik van water, kabelaansluiting en wifi. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektriciteit en de toeristenbelasting. Deze wordt achteraf per maand berekend, aan de hand van het aantal nachten van verblijf. De kavelgrootte is 195 m2 en ook de hond is welkom.

Minicamping de Welle

Minicamping de Welle ligt in het dorpje Noordwelle, vlakbij Renesse. De camping ligt op het terrein van een fruitteeltbedrijf. In de boomgaard, van 2 hectare groot, zijn 10 passanten en 5 permanente plaatsen. 
Met de fiets ben je zo in Renesse, waar je lekker kunt genieten op een terrasje of struinen in leuke winkeltjes. In de omgeving kun je verder heerlijk fietsen en wandelen en genieten van de schitterende stranden, duingebieden, natuurgebieden en weidse polderlandschappen.

Alle kenmerken

Merk-type:
Nordstar Country
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
9.00 x 3.00 meter
Bouwjaar:
2007
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
2e
Oppervlakte kavel ±:
195 m²
Huurindicatie kavel:
€ 1.835
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Minicamping de Welle
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel