Mooie stacaravan te koop, Ouwerkerk

Lekker centraal gelegen op de camping staat deze keurig onderhouden Arronbrook stacaravan. Met een lengte van 9 meter misschien niet heel groot maar het is altijd weer bijzonder hoe ruimtelijk een stacaravan kan zijn. Twee slaapkamers, een douche en keuken maar ook een fijn woongedeelte met volop gelegenheid om te zitten en te eten. Naast de rondzit met tafel is de (slaap)bank ook prima geschikt om languit tv te kijken of als extra bed te gebruiken.
 
Geniet van de eerste zonnestralen in de morgen, ontbijten op het terras en vitamientjes opdoen om er weer een leuke dag van te maken. Rustig aan doen of er juist op uitgaan, die keuze maak je lekker zelf. Of het nu af en toe een weekend en de vakanties is, of een heel seizoen, maakt geen verschil. Een stacaravan hebben in Zeeland betekent gewoon genieten van je vrije tijd!

Lijkt dit je wel wat en wil je de stacaravan graag eens zien? Maak dan een afspraak met de stacaravanmakelaar voor een vrijblijvende bezichtiging.

Jaarhuur & info

Camping 't Sluitgat is voor eigenaren het hele jaar toegankelijk, de faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. De jaarhuur bedraagt € 2.139,87, dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra, internet en de borg i.v.m. de leeftijd van de stacaravan. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en honden zijn welkom op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arronbrook
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
9.00 x 3.00 meter
Bouwjaar:
2001
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
42
Oppervlakte kavel ±:
130 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.140
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping 't Sluitgat
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel