Mooie stacaravan te koop in Renesse

Zodra je de witte poort bij kavel B2 op camping de Brem binnenstapt krijg je al dat ‘Zeeland-gevoel’. Zowel binnen in de stacaravan als buiten in het tuintje vind je leuke details en materialen die met zon, zee en strand te maken hebben. De stacaravan is heel goed onderhouden en heeft met de drie slaapkamers een praktische indeling. De vernieuwde truma kachel is krachtig genoeg om ook in de koudere maanden de stacaravan comfortabel te verwarmen, de camping is ook in de wintermaanden geopend dus wat houdt je tegen. Na een lange strand- of boswandeling is het toch heerlijk om in je knusse ‘huisje’ te vertoeven.

Maak eens een afspraak met de stacaravanmakelaar en kom zelf kijken wat een leuk stekje dit is!

Camping de Brem in Renesse

Zeg je Renesse dan denk je toch vrijwel direct aan het strand en de Noordzee. En laat dit nu allebei zeer dicht bij de camping liggen. Camping de Brem ligt aan het einde van de Hoogenboomlaan en aan het einde van deze laan, kun je alleen nog maar naar het strand. Even de fiets mee en je bent er in een paar minuten. Maar ook de andere kant op, het gezellige dorp Renesse, is makkelijk aan te fietsen. De camping ligt eigenlijk tussen het strand en Renesse in. 
De Brem is een gezellige familiecamping waar door het animatieteam van alles wordt georganiseerd. Je vindt er een zwembad, een afhaalrestaurant, een gezellige bar en een gewoon restaurant. 

Jaarhuur & info

Camping de Brem is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De huur van de kavel 2020/2021 bedraagt € 3.114,-, dat is inclusief de toeristenbelasting en de wifi. De kavel is 110 m2 groot. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra). Op de camping zijn honden niet toegestaan. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Nordstar Country
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.10 meter
Bouwjaar:
2007
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Trumakachel met ringleiding
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
B2
Oppervlakte kavel ±:
110 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.114
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping de Brem
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel