Mooie stacaravan te koop in Renesse, Zeeland

Deze IRM staat op een ruim kavel op camping de Brem in Renesse. De stacaravan heeft een middenkamer indeling met een gezellige hoekbank en een U-vormige keuken voorzien van alle gemak.
De badkamer heeft een wastafel en douche, het toilet is apart in deze stacaravan. Verder heeft de stacaravan twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een ruime opbergkamer.
De tuin wordt omringd door een haag, je zit lekker uit de wind en het geeft veel privacy. Er staat een tuinhuisje met dubbele deuren en er is een overkapping waar je heerlijk in de schaduw kunt zitten.

Dus zie je jezelf hier al genieten? Bel of mail voor een afspraak, wij laten je deze leuke stacaravan graag zien!

Camping de Brem 

Zeg je Renesse dan denk je toch vrijwel direct aan het strand en de Noordzee. En laat dit nu allebei zeer dicht bij de camping liggen. Camping de Brem ligt aan het einde van de Hoogenboomlaan, en aan het einde van deze laan kun je alleen nog maar naar het strand. Even de fiets mee en je bent er in een paar minuten.
Maar ook de andere kant op, naar het gezellige dorp Renesse is makkelijk aan te fietsen. De camping ligt eigenlijk tussen het strand en Renesse in.
De Brem is een gezellige familiecamping waar door het animatieteam van alles wordt georganiseerd. Je vindt er een zwembad, een afhaalrestaurant, een gezellige bar en een gewoon restaurant. 

Jaarhuur & Info

Camping de Brem is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De huur van de kavel voor 2020 bedraagt € 3.844,62, dat is inclusief de toeristenbelasting en de kavel is 165 m2 groot.
Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra) en wifi.
Op de camping zijn honden niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Villa Classique
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.00 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2004
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Zibro
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
F8
Oppervlakte kavel ±:
165 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.845
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping de Brem
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel