Nieuw Arcabo chalet op loopafstand van het strand, Schouwen-Duiveland

Op Chaletpark Alles Wisselt in het dorpje Ellemeet, op loopafstand van de Noordzee is een kavel vrijgekomen voor een op maat gebouwd Arcabo chalet. Door samenwerking met de specialisten op het gebied van plaatsing en tuininrichting gaat het een prachtig totaalplaatje worden. Deze winter is het al mogelijk om te gaan genieten van jouw eigen stukje Zeeland.

De ‘Zeeuwse Hoeve’ die op kavel 22 komt heeft een afmeting van 11.00 x 4.00 meter met een losse berging in dezelfde stijl. De raampartij aan de voorkant, in combinatie met de zwarte delen, het rode pannendak en de zandloper-luiken geven het chalet een authentieke sfeer. Door de spiegelbeeld indeling komt het chalet goed tot zijn recht, iedere centimeter is optimaal benut. Er zijn twee slaapkamers. De badkamer heeft een ruime douchecabine, een badkamermeubel met wastafel en het toilet is apart. De luxe keuken is voorzien combimagnetron, vaatwasser en koelkast. De woonkamer is ruim genoeg voor een fijne zithoek en eethoek, de interieurfoto’s zijn gebruikt als voorbeeld. Hoe leuk is het om de meubelen en accessoires zelf uit te zoeken en het naar je eigen smaak in te richten. Het chalet wordt sleutelklaar opgeleverd compleet met een bijpassende berging, aangelegde tuin en een mooie sierpoort.

De uitstraling van het parkje Alles Wisselt staat, en wordt alleen maar mooier. Het is een eenheid en toch heeft ieder chalet zijn eigen afmeting, indeling en interieur. Dit geldt ook voor de inrichting van de tuinen, modern met weinig groen of een weelderige bloementuin...alle stijlen kom je hier wel tegen. Lopen naar het strand, op de fiets naar de dorpen in de omgeving, gewoon genieten van alles wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft. De foto’s die we gebruikt hebben zijn voorbeelden van eerder geplaatste chalets, zo krijg je een goed beeld van de sfeer op het park en het chalet.
Maak gerust een afspraak, we maken graag de tijd vrij om jullie goed te informeren.

Kavelhuur & info

Chaletpark Alles Wisselt is het gehele jaar geopend. Kavel 22 heeft een afmeting van 154 m2 en de huurprijs voor 2022  is €3.250,36. De huur is inclusief de toeristenbelasting, digitale televisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektriciteit. Honden en commerciële verhuur zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Hoeve Kievit
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2023
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
22
Oppervlakte kavel ±:
154 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.251
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Alles Wisselt Ellemeet
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel