Nieuw Arcabo chalet te koop op landelijk park, Noord-Beveland

Op hoekkavel 32 is dit prachtige Arcabo chalet geplaatst. Een comfortabel chalet met unieke uitstraling en gemaakt van hoogwaardige materialen. Wat opvalt zodra je het chalet binnenstapt is de hoge nok, dit geeft een enorm ruimtelijk gevoel. Verder is er een mooie complete keuken met veel kastruimte, een vaatwasser en een combimagnetron. Naast de terrasdeuren is er geen extra toegangsdeur, dat levert alleen maar extra leefruimte op en dat zie je vooral terug in de ouderslaapkamer. De badkamer is praktisch ingedeeld met een ruime douchecabine en in de tweede slaapkamer is naast goede bedden ook voldoende kastruimte. 

Het tuinhuis wordt op korte termijn geplaatst en heeft dezelfde moderne uitstraling als het chalet, is voorzien van elektra en waterafvoer voor de wasmachine en heeft ook een buitenkraan. 
De tuinaanleg is 'basic' met een terras, dubbele parkeerplaats en groene grasmat, maar op het park vind je voorbeelden genoeg om deze plek je eigen te maken. Ga je voor een tuin in strand stijl met palen en diverse grassen of juist een weelderige bloementuin? En wil je als finishing touch aan het chalet nog een mooie terrasoverkapping plaatsen? Maak een afspraak dan laten we het chalet zien en informeren we je graag over de diverse mogelijkheden.

Jaarhuur en info

 De jaarhuur 2021 bedraagt € 3.973,-. Dit is inclusief toeristenbelasting en wifi. De kavelgrootte is 368 m2. Bijkomend zijn de kosten voor verbruik van gas, water, elektra, televisie en afval- en rioolheffing. Chaletpark Wilgenoord is het gehele jaar geopend, huisdieren en commerciële verhuur zijn niet toegestaan. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Denver
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.90 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
32
Oppervlakte kavel ±:
368 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.973
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Chaletpark Wilgenoord
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel