Nieuw Arcabo chalet te koop, Wissenkerke

Op Wilgenoord zijn sinds de overgang van minicamping naar chaletpark al heel wat dromen gerealiseerd. Een behoorlijk aantal chalets zijn geplaatst en de tuinen aangelegd. Zo langzamerhand loopt de volledige renovatie op zijn eind, de gasten genieten al volop. Het belooft een prachtig stukje Zeeland te worden.

Op hoekkavel 32 is een prachtig Arcabo chalet geplaatst. Dit comfortabele chalet met unieke uitstraling is gemaakt van hoogwaardige materialen. Wat opvalt zodra je het chalet binnenstapt is de hoge nok, dit geeft een enorm ruimtelijk gevoel. Verder is er een mooie complete keuken met veel kastruimte, een vaatwasser en een combimagnetron. Naast de terrasdeuren is er geen extra toegangsdeur, dat levert alleen maar extra leefruimte en dat zie je vooral terug in de ouderslaapkamer. De badkamer is praktisch ingedeeld met een ruime douchecabine en in de tweede slaapkamer is naast goede bedden ook voldoende kastruimte. De verkoopprijs is inclusief een bijpassend tuinhuis met veranda en (basis) tuinaanleg.

Dus ben je op zoek naar een nieuw chalet op een mooi landelijk park? Maak dan een afspraak met en wij informeren je uitgebreid over de mogelijkheden.

Jaarhuur en info

De jaarhuur bedraagt € 3.963,-, dit is inclusief toeristenbelasting en Wi-Fi. De kavelgrootte is 368 m2. Bijkomend zijn de kosten voor verbruik van gas, water, elektra, televisie, afval- en rioolheffing. Chaletpark Wilgenoord is het gehele jaar geopend, huisdieren en commerciële verhuur zijn niet toegestaan. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Denver
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.90 x 4.30
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
32
Oppervlakte kavel ±:
368 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.963
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Chaletpark Wilgenoord
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel