Nieuw chalet met 2 gescheiden zelfstandige units te koop in Renesse

Zindering aan Zee!
Een prachtig nieuw project wat de komende jaren gerealiseerd wordt op camping De Brem in Renesse. Het project bestaat uit maar liefst 5 verschillende modellen prachtige lodges. Er zijn diverse kavels vrij voor dit mooie model.

Model Jules

Deze lodge biedt plaats aan twee hotelkamers. De luxe en het gemak van een hotel, maar de rust en het genot van een vakantiepark. Dit model bestaat uit 2 gescheiden zelfstandige units met een eigen voordeur.  De lodge heeft een luxe open keuken met 2-pits elektrische kookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Het model heeft 1 slaapkamer en een luxe badkamer met regendouche en dubbele wastafel en toilet.

Bij de indeling van de lodges is rekening gehouden met de ruimtelijkheid. Alle lodges hebben een royale zit- en slaapruimten en een luxe keuken en badkamer. De lodges worden zonder inventaris verkocht, u kunt dus zelf de stoffering en inrichting bepalen. Het is ook mogelijk om het aangeboden inventaris pakket aan te schaffen.  
Ze worden gebouwd van hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. 
De tuinaanleg kan gedaan worden door de hovenier die ook de tuin van de showmodellen heeft aangelegd. Een eigen hovenier is ook mogelijk mits de aanleg in stijl is van Zindering. 

Zindering en Camping de Brem liggen tussen bos en duin aan het mooie, brede strand van Renesse. Aan de achterzijde grenst Zindering aan de Vroongronden. Een natuurgebied van 600 ha. dat zich uitstrekt van Haamstede naar Renesse. Een halfopen duinlandschap wat door runderen in stand wordt gehouden. Doordat Zindering door Camping de Brem wordt gerealiseerd maakt u net zo makkelijk gebruik van de faciliteiten van deze familiecamping want de lodges bevinden zich aan de uiteinden van de camping, grenzend aan het natuurgebied. De lodges staan op royale kavels in een dusdanige positie dat u op elke plek kunt genieten van uitzicht, privacy en zon. Elke kavel is variabel, maar minimaal 180 m2. Grotere kavels zijn dus mogelijk.

Verhuur

De lodges zijn uitermate geschikt voor de verhuur. Het is mogelijk de lodges door Renesse Verhuur Centrale te laten verhuren. Uiteraard kunt u zelf beslissen of u zelf van de lodge wil genieten, dat wil zeggen: komen en gaan wanneer u wil. Indien u gebruik maakt van de verhuur mogelijkheden bent u verplicht het inventaris pakket af te nemen.

Jaarhuur en info

De lodges zijn het hele jaar toegankelijk en de hond is welkom mits hij niet op de lijst van gevaarlijke honden staat. 
De jaarhuur is afhankelijk van de kavelgrootte, maar de kleinste beschikbare kavel van 203 m2 kent een jaarhuur van € 3.992,91 en voor de grootste kavel is de jaarhuur € 5.535,17.

De jaarhuur bestaat uit huur van de jaarplaats, gebruik van alle faciliteiten op het park zoals een verwarmd openlucht zwembad, vastrecht van nuts-aansluitingen zoals stroom, water en riolering en dergelijke en natuurlijk het onderhoud aan het park in het algemeen. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting ad € 257,60 en het verbruik van gas, water en elektra.

Downloaden brochure Zindering aan Zee

Alle kenmerken

Merk-type:
Zindering Jules
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
model Jules
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Lodge park Zindering
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
1
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel