Nieuw chalet op camping Ginsterveld, Burgh-Haamstede

Camping Ginsterveld is echt een gezellige familiecamping. De combinatie van vaste stacaravans en chalets met de toercaravans en tenten is mooi in evenwicht. Wat vooral opvalt is dat het park zoveel groen heeft, je zou net zo goed in de Brabantse bossen kunnen staan. Het verschil is natuurlijk het strand, wat op kleine afstand ligt en waar de meeste ‘Zeelandgangers’ voor komen. In het hoogseizoen wordt hier van alles georganiseerd, en ook de kinderen zullen zich prima vermaken in de verschillende speeltuintjes op de camping of in het zwembad. 

Op kavel C17 wordt nog voor de opening van het seizoen een prachtig nieuw chalet geplaatst van het merk Arcabo. Dit model heeft twee slaapkamers, badkamer, luxe keuken en een fijne woonkamer. Kortom: een prima indeling in mooie moderne kleuren. De bedden, tuinaanleg en het plaatsen van de schuur is bij de prijs inbegrepen, de interieurfoto’s zijn ter inspiratie.

Dus...hoogwaardige materialen en alle comfort, maar niet de aanschafprijs van een vakantiewoning. Een schitterend chalet in combinatie met zo’n omgeving...dat klinkt als het perfecte vrijetijds gevoel.

Wil je meer weten over dit nieuwe project? Bel of mail gerust voor een afspraak!

Jaarhuur & info

Dit gedeelte van camping Ginsterveld is geopend van eind maart tot begin november. De jaarhuur 2023 van deze kavel bedraagt €4.320,--, dat is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn een smartcard voor de televisie, een internetabonnement en het verbruik van gas, water en elektra. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en honden zijn niet toegestaan op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo XL deluxe
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2023
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
C17
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.320
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Ginsterveld
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel