Nieuw chalet op park Zeelanderij, Schouwen-Duiveland

Plan Sonnemare is volop in beweging! 
Met de aanleg van 22 unieke “Hofjes Sonnemare” is er bijna een einde gekomen aan de volledige renovatie van park Zeelanderij. 

De eerste Arcabo chalets zijn al geplaatst en de grondwerkzaamheden zijn bijna voltooid. Het gras moet nog verder opkomen, maar zelfs nu al kun je zien dat het een prachtig stukje Zeelanderij belooft te worden. 

Dit schitterende Arcabo chalet kan op een van de kavels worden geplaatst. Het chalet heeft een prachtige veranda en wordt verdiept geplaatst. De hoogwaardige afwerking en de goede combinaties van kleuren maken het chalet luxe en comfortabel. Het bijpassende tuinhuis maakt het plaatje helemaal af.

De mooie keuken is heel compleet, met veel kastruimte, een combimagnetron en een vaatwasser. De volledig betegelde badkamer heeft een extra ruime douchecabine en in de slaapkamers staan goede bedden. De overige meubels en accessoires zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Maak snel een afspraak met de stacaravanmakelaar. 

Jaarhuur & info

Park Zeelanderij is het hele jaar geopend. De kavelhuur is € 3.078,38, dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektra, water en gas. De kavelhuur is hier gebaseerd op een kavelgrootte van 274 m2. Als het chalet op een grotere kavel geplaatst wordt, is de kavelhuur hoger. Honden zijn welkom op het park.

Park Zeelanderij

Park Zeelanderij is een rustig landelijk park in Zonnemaire. Dicht bij het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand, met de auto ben je er zo, en op de fiets is het een heerlijk tochtje. Verder is het een uitstekende uitvalsbasis om heerlijk te wandelen, surfen, duiken en om vogels te spotten. Het park is het hele jaar open, dus je kunt hier zo vaak komen als je wilt!

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Sonnemare
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
13.50 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
diverse kavels
Oppervlakte kavel ±:
274 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.078
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Zeelanderij
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel