Nieuw chalet op park Zeelanderij, Schouwen-Duiveland

Plan Sonnemare is volop in beweging! 
Met de aanleg van 22 unieke “Hofjes Sonnemare” is er bijna een einde gekomen aan de volledige renovatie van park Zeelanderij. 

Een groot aantal chalets zijn al geplaatst en de tuinen aangelegd. De gasten zijn al volop aan het genieten, het plan begint een prachtig stukje Zeeland te worden. 

Dit schitterende Arcabo chalet kan op een van de kavels worden geplaatst. Het chalet heeft een prachtige veranda en wordt verdiept geplaatst. De hoogwaardige afwerking en de goede combinaties van kleuren maken het chalet luxe en comfortabel. Het bijpassende tuinhuis maakt het plaatje helemaal af.

De mooie keuken is heel compleet, met veel kastruimte, een combimagnetron en een vaatwasser. De volledig betegelde badkamer heeft een extra ruime douchecabine en in de slaapkamers staan goede bedden. De overige meubels en accessoires zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Maak snel een afspraak met de stacaravanmakelaar. 

Jaarhuur & info

Park Zeelanderij is het hele jaar geopend. De kavelhuur is € 3.078,38, dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektra, water en gas. Deze kavel is 274 m2 en hier is ook de huur op gebaseerd. Andere kavels kunnen iets groter of kleiner zijn, waardoor de jaarhuur anders kan zijn. Honden zijn welkom op het park.

Park Zeelanderij

Park Zeelanderij is een rustig landelijk park in Zonnemaire. Dicht bij het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand, met de auto ben je er zo, en op de fiets is het een heerlijk tochtje. Verder is het een uitstekende uitvalsbasis om heerlijk te wandelen, surfen, duiken en om vogels te spotten. Het park is het hele jaar open, dus je kunt hier zo vaak komen als je wilt!

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Sonnemare
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
13.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
73
Oppervlakte kavel ±:
274 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.078
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Zeelanderij
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel