Nieuw chalet op riante kavel beschikbaar op Goeree-Overflakkee

Op camping De Lage Werf nabij Den Bommel op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, net boven de grens met Zeeland op slechts 25 autominuten van Rotterdam wordt binnenkort een nieuw ARCABO-chalet geplaatst.
Het chalet wat in deze advertentie wordt gebruikt is slechts een voorbeeldchalet van het model wat geplaatst gaat worden.
Het is mogelijk de buitenzijde in de kleuren wit, beige of antraciet te kiezen. Tevens is er een keuze tussen een gashaard of centrale verwarming mogelijk.

De riante kavel is gelegen aan de buitenrand van de camping in een natuurlijke omgeving met een ruim uitzicht en heeft een eigen water-, propaangas- en elektriciteitsaansluiting (16 ampère).

Het chalet is strak en degelijk en voorzien van een ruime living met grote raampartijen met prachtig uitzicht op de polders en heeft een open keuken met veel opbergmogelijkheden. U verbaast zich over de ruimte in dit chalet. Een eigentijds design gecombineerd met moderne kleuren.
Het chalet heeft 2 slaapkamers. Een ouderslaapkamer met vaste kastenwand en een tweede slaapkamer met twee losse bedden. Voorts heeft het chalet een ruime badkamer met douchecel, wastafel en toilet. 
De prijs in de advertentie betreft een vanaf prijs, welke afhankelijk is van het type waarvoor gekozen wordt.
De prijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, gaskeuring, afwerken van de onderzijde, buitenkraan in onderzijde afwerking, voorbereiding stroom naar tuinhuis, plaatsen betonplaten en meubelpakket zoals getoond op de foto’s.

Naar eigen inzicht kunt u een berging plaatsen van maximaal 12 m2 en in overleg met de campingeigenaar een terras aanleggen.

Jaarhuur & info

De camping is geopend vanaf 15 maart tot en met 1 november.
De kavelgrootte is ongeveer 450 m2 en de jaarlijkse huur bedraagt € 2.000,00. Dit is exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, water en elektriciteit.
Huisdieren zijn toegestaan.

De omgeving van Camping De Lage Werf

De camping is gelegen op 2 kilometer vanaf Den Bommel op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het Grevelingenmeer en het Haringvliet liggen in de nabijheid. De camping ligt naast een natuurgebied en is omringd door open akkervelden en vergezichten.
Voor uw boodschappen kunt u naar de naast de camping gelegen Landwinkel of naar het winkelcentrum in Oude-Tonge op 5 kilometer afstand van de camping.
Tevens kunt u in de omgeving heerlijk fietsen of wandelen.

Zoekt u rust, natuur en de luxe van een chalet, neem dan contact op met de stacaravanmakelaar voor een bezichtiging.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
17
Oppervlakte kavel ±:
450 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.000
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Nog niet voorbereid
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zuid-Hollandse Eilanden
Park:
Camping De Lage Werf
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel