Nieuw chalet in Renesse te koop, Zeeland

Een prachtig nieuw project met lodges die uitermate geschikt zijn voor de verhuur, maar natuurlijk ook om zelf heerlijk in te genieten....dat is Zindering aan Zee! Hier zijn nog diverse kavels vrij.
Dit project wordt gerealiseerd aan de buitenrand van de gezellige familiecamping De Brem in Renesse, dé badplaats van Zeeland. Dit project biedt plaats aan prachtige nieuwe lodges in 5 verschillende modellen, voor ieder wat wils kun je wel zeggen. 

Model Michiel

Dit model is solide en robuust met een zee aan ruimte in de lodge zelf. Er is een open keuken met 4-pits gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Het model heeft 2 slaapkamers en een luxe badkamer met regendouche en dubbele wastafel en een apart toilet. Michiel heeft een bijzondere centrale woonruimte.
Van model Michiel staat een showmodel op het park, dit is uiteraard te bezichtigen.

Zindering en Camping de Brem liggen tussen bos en duin aan het mooie, brede strand van Renesse. Aan de achterzijde grenst Zindering aan de Vroongronden. Een natuurgebied van 600 ha. dat zich uitstrekt van Haamstede naar Renesse. Een halfopen duinlandschap wat door runderen in stand wordt gehouden. Doordat Zindering door Camping de Brem wordt gerealiseerd maakt u net zo makkelijk gebruik van de faciliteiten van deze familiecamping want de lodges bevinden zich aan de uiteinden van de camping, grenzend aan het natuurgebied. De lodges staan op royale kavels in een dusdanige positie dat u op elke plek kunt genieten van uitzicht, privacy en zon. Elke kavel is variabel, maar minimaal 180 m2. Grotere kavels zijn dus mogelijk

Bij de indeling van de lodges is rekening gehouden met de ruimtelijkheid. Alle lodges hebben een royale zit- en slaapruimten en een luxe keuken en badkamer. De lodges worden zonder inventaris verkocht, u kunt dus zelf de stoffering en inrichting bepalen. Het is ook mogelijk om het aangeboden inventarispakket aan te schaffen.  
Ze worden gebouwd van hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. 
De tuinaanleg kan gedaan worden  door de hovenier die ook de tuin van de showmodellen heeft aangelegd. Een eigen hovenier is ook mogelijk mits de aanleg in stijl is van Zindering. 

Verhuur

De lodges zijn uitermate geschikt voor de verhuur. Het is mogelijk de lodges door Renesse Verhuur Centrale te laten verhuren. Uiteraard kunt u zelf beslissen of u zelf van de lodge wil genieten, dat wil zeggen: komen en gaan wanneer u wil. Indien u gebruik maakt van de verhuur mogelijkheden bent u verplicht het inventaris pakket af te nemen.

Jaarhuur en info

De lodges zijn het hele jaar toegankelijk en de hond is welkom mits hij niet op de lijst van gevaarlijke honden staat. 
De jaarhuur is afhankelijk van de kavelgrootte, maar de kleinste beschikbare kavel van 203 m2 kent een jaarhuur van € 3.992,91 en voor de grootste kavel is de jaarhuur € 5.535,17.

De jaarhuur bestaat uit huur van de jaarplaats, gebruik van alle faciliteiten op het park zoals een verwarmd openlucht zwembad, vastrecht van nuts-aansluitingen zoals stroom, water en riolering en dergelijke en natuurlijk het onderhoud aan het park in het algemeen. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting ad € 257,60 en het verbruik van gas, water en elektra.

Alle kenmerken

Merk-type:
Zindering Michiel
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
model Michiel
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Lodge park Zindering
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel