Nieuw chalet in Scharendijke, Zeeland

Plannen aan het maken voor een mooie stek in Zeeland maar geen haast? Dan is het invullen van kavel L06 een interessant en vooral leuk "project". Najaar, richting de winter van 2021 staat het chalet ingepland om geplaatst te kunnen worden dus er is genoeg tijd om na te denken over de indeling en het uitkiezen van het interieur.

De hoogwaardige materialen en specifieke bouwstijl van chaletbouwer Arcabo valt meteen op. Brede overstekken, zinken regenpijpen, een mooie raampartij en binnen de luxe afwerking. Op de ruime kavel komt het chalet dan ook goed tot zijn recht. Het chalet heeft ruime slaapkamers, de badkamer heeft een ruime douchecabine, badkamermeubel met wastafel en toilet. De woonkamer is ruim, niet alleen door de afmeting, maar ook door de grote raampartijen. 

Het chalet wordt compleet opgeleverd met tuinaanleg en bijpassend tuinhuis.
Val je voor de charmes van dit unieke geheel en wil je graag de sfeer eens proeven? Dan is dit je kans. Aarzel niet en maak een afspraak.
De foto's zijn een voorbeeld en gebruikt ter inspiratie.

Jaarhuur & Info

Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is in overleg toegestaan. De jaarhuur bedraagt € 5.340,-- Dit is inclusief toeristenbelasting, milieukosten, CAI module, internet en een voorschot van € 100,- op de energierekening.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Charleston Boerderij
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
L06
Oppervlakte kavel ±:
192 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.340
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping De Strandloper
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel