Nieuw chalet te koop in Burgh-Haamstede, Zeeland

Op caravanpark ‘t Torentje in Burgh-Haamstede wordt binnenkort op kavel 113 een nieuw chalet geplaatst. Het chalet heeft 2 slaapkamers en daarom prima geschikt voor een de hele familie. Op korte afstand van de zee, het strand en het grootste natuurgebied van Zeeland: De Domeinen. Hier wil je zijn als je komt voor een relaxte sfeer en gezelligheid. 
 
Er is gekozen voor een chalet maat van 10.00 × 4.00 meter. Zo heb je een fijne leefruimte maar blijft er toch nog voldoende ruimte over op de kavel voor het schuurtje en een terras. 
De foto’s zijn alvast een voorproefje van een eerder geplaatst Stranduus Premium.
In het chalet een stoere keuken met gasfornuis, afzuigkap en een flinke inbouw koel-vriescombinatie. Verder een ruime woonkamer, twee slaapkamers met goede bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de kamer kun je via de openslaande deuren naar de tuin. Kortom: een prima indeling in mooie moderne kleuren.

Sleutelklaar

Naast het plaatsen van het chalet is ook de aanleg van de tuin bij de verkoopprijs inbegrepen. De woonkamer is qua meubelen helemaal naar eigen wens in te richten. 
Graag maken we de tijd vrij om je meer uitleg te geven over deze combinatie. Bel of mail gerust voor een afspraak!

Jaarhuur & info

Caravanpark ’t Torentje is geopend van eind maart tot begin November. De kavelhuur voor de stacaravan voor 2020 bedraagt € 3.412,--  Dit is o.a. inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en wifi. De jaarhuur voor 2020 is bij de prijs inbegrepen. Verdere kosten zijn het gebruik ( water, gas en elektra). Honden zijn niet toegestaan op de camping.

Camping 't Torentje in Burgh-Haamstede

Dit ‘vakantiehuisje’ staat op het prachtig onderhouden caravanpark 't Torentje. Heerlijk rustig maar ook met de gezelligheid die je op een camping verwacht. En ook wel belangrijk: aan de Schouwse kust, dus dichtbij het heerlijke Noordzeestrand!
Kinderen doen een rondje op de fiets en vermaken zich in het speeltuintje, een camping hoeft niet groot te zijn om veel vriendjes te hebben.
Een ijsje halen bij de frituur, even naar het dorp voor een boodschap, lekker wandelen in de bossen.....de tijd vliegt als je het naar je zin hebt.

Alle kenmerken

Merk-type:
Stranduus Premium
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
113
Oppervlakte kavel ±:
130 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.412
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Caravanpark 't Torentje
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel