Nieuw chalet te koop nabij prachtig natuurgebied, Schouwen-Duiveland

Op camping ‘t Sluitgat in het mooie Ouwerkerk kwam kavel 49 vrij voor een nieuw chalet. Er is ondertussen al hard gewerkt, het chalet is na de plaatsing op de camping aangesloten en wordt opgeleverd met onderzijde afwerking en trappen. Er is een mooi terras aangelegd maar er is nog ruimte in het budget van de tuin om nog groen aan te planten. Een tuinhuis is niet bij de prijs inbegrepen maar kun je naar eigen wens (laten) plaatsen.

In het chalet een luxe keuken met vaatwasser, combimagnetron en inbouw koelkast. Verder heeft het twee slaapkamers met bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de kamer kun je via de schuifpui naar de tuin. Kortom: een prima indeling in mooie moderne kleuren. Het meubelpakket is ter overname, maar je eigen interieur uitkiezen is natuurlijk ook mogelijk.

Wij hebben de eerste zet gedaan, maak een afspraak en kom eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken. De combinatie met het chalet, degelijk gebouwd en uitstekend geïsoleerd, is geweldig. Hier wil je graag naar toe. Laat je dagelijkse beslommeringen varen en kom naar Zeeland voor je 2e thuis, heerlijk relaxed op je eigen stekje.

Jaarhuur & info

Camping 't Sluitgat is voor eigenaren het hele jaar toegankelijk, de faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. De jaarhuur bedraagt € 2.419,80, dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is zeer beperkt toegestaan en honden zijn welkom op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
Zeeuwse Chalets - Strand
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2023
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
49
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.420
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping 't Sluitgat
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel