Nieuw chalet te koop nabij prachtig natuurgebied, Schouwen-Duiveland

Op camping ‘t Sluitgat in het mooie Ouwerkerk is op kavel 49 een nieuw chalet geplaatst. Er is een heerlijke tuin aangelegd met groen en een mooi terras aangelegd. Het chalet heeft een luxe keuken met vaatwasser, combimagnetron en inbouw koelkast. Er zijn twee slaapkamers met bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de kamer kun je via de schuifpui naar de tuin. Het meubelpakket is ter overname, maar je eigen interieur uitkiezen is natuurlijk ook mogelijk.

Kom eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken. Heel het jaar genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft en heerlijk relaxed op je eigen stekje! 

Jaarhuur & info

Camping 't Sluitgat is voor eigenaren het hele jaar toegankelijk, de faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. De jaarhuur 2024 bedraagt € 2.311,--, dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en internet. Commerciële verhuur is zeer beperkt toegestaan en honden zijn welkom op de camping.

Krekengebied Ouwerkerk

Ontdek het prachtige Krekengebied Ouwerkerk, een 140 hectare groot natuurgebied dat na de dijkdoorbraak in 1953 werd overgedragen aan Staatsbosbeheer en sindsdien in haar huidige vorm floreert. Het gebied bestaat uit een bos waar vele vogels te zien zijn zoals de fitis, de tjiftjaf, ijsvogels, zwanen, spechten, futen en roofvogels. 

Er is een wandel-, fiets- en ruiterroute die door het natuur van Ouwerkerk leidt en eindigt bij het strandje. In de kreken kun je met een vergunning vissen op forel, bot, tarbot en paling. Het Krekengebied Ouwerkerk is een geweldige bestemming voor het hele gezin om te genieten van de natuur en de vele activiteiten.

Alle kenmerken

Merk-type:
Zeeuwse Chalets - Strand
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2024
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
49
Oppervlakte kavel ±:
180 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.311
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping 't Sluitgat
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel