Nieuw chalet te koop in Oostkapelle, camping In de Bongerd

Er zijn nog maar enkele kavels beschikbaar voor een nieuw chalet op camping Siblu In de Bongerd in Oostkapelle. Je hebt keuze uit verschillende modellen.
Twee slaapkamers of drie slaapkamers? Een veranda, terras met gazon en een schuurtje...kies zelf de stijl die past bij jouw wensen.

De IRM Amorosa past hier bijvoorbeeld prima. De Amorosa is een groot model met een U-vormige keuken en ruime woonkamer met L-vormige bank, die door de middenkamer indeling uitkijkt op het terras. Er is 1 badkamer en 3 slaapkamers, met in de grote slaapkamer een ruime inloopkast. Het toilet is apart.

Siblu in de Bongerd past met het zwembad, de kidsclub en gezellig restaurant volledig in de vakantiepark formule van het Franse Siblu. Heb je niet de tijd om er ieder weekend en alle vakanties door te brengen, Siblu heeft voor jou de oplossing. Om de kosten van de jaarhuur te reduceren neem je deel aan het standaard of premium verhuurprogramma. Siblu verzorgt het hele traject, van boekingen tot schoonmaak.

Perfect toch? Zelf volop genieten van jouw eigen stek in het Zeeuwse en verhuren als je er zelf niet bent. Voor het aanbod binnen deze laatste ontwikkelingsfase nodigen we je graag uit voor een bezoek aan het park zelf, onze collega's ter plaatse laten graag de chalets op de showroom zien en de vrije kavels waar het chalet kan komen te staan.

De verkoopprijs van het chalet is inclusief BTW, transport, installatie, volledig meubilair, inventarispakket, houten vlonder, afwerking van de onderkant, parkeerplaats en wifi modem.
Bijkomende kosten zijn de verdere tuinaanleg en het plaatsen van een schuurtje.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Amorosa
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
44 m2
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
diverse kavels
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel